עזרה

סקירה כללית

פרופיל המפתח ב-Google הוא דרך ללמוד על הטכנולוגיות של Google ולקבל הישגים. הפרופיל שלכם מתעד את ההישגים שלכם באמצעות תגים ושומר את ההתקדמות שלכם תוך כדי השלמת הנתיבים, כולל Codelabs וסרטונים.

בשלב זה, פרופיל המפתח ב-Google נמצא בגרסת בטא פתוחה. המשוב שלך קריטי כדי לפתור בעיות לפני ההשקה. לכן, נשמח לקבל ממך משוב והצעות דרך שליחת משוב בחלק העליון של דף העזרה.

שאלות נפוצות

מהם תגים?

תגים הם הישגים שמרוויחים כשמשלימים פעילות למידה, כמו שיעור Lab או בוחן, או כשמשתתפים בקהילות או באירועים של Google למפתחים.

מהם תגים מועדפים?

אפשר לבחור עד חמישה מהתגים שנצברו בחלק העליון של הפרופיל.

מהם נתיבים?

מסלולים הם אוספים של תוכן קשור, כמו סרטונים ומעבדות קוד, שעוזרים לכם ללמוד כלי או מושג ספציפי למפתחים. אחרי שתסיימו מסלול, תוכלו להשלים את הבוחן כדי לקבל תג. כדי להתחיל, יש לעבור אל developers.google.com/learn/pathways.

מה יקרה אם אהפוך את הפרופיל שלי לגלוי לכול?

הפיכת הפרופיל לגלוי לכול תאפשר לפרופיל שלך (developers.google.com/profile/u/me) להיות גלוי לכל אחד באינטרנט. השם יכלול את השם, התמונה, התפקיד, החברה או בית הספר, הביוגרפיה, התגים שקיבלתם ונתונים סטטיסטיים וקישורים לרשתות החברתיות (כולל GitHub, Gitlab, Twitter, Linkedin ו-Stackoveflow). הדפים שנשמרו, הדפים שדורגו והאירועים שהשתתפת בהם לא יהיו חלק מהפרופיל הציבורי שלך.

ניתן לשנות את הגדרות הפרופיל על ידי מעבר אל developers.google.com/profile/u/me/settings/

מהי כתובת URL מותאמת אישית?

כשמגדירים את פרופיל המפתח כגלוי לכול, אפשר להגדיר כתובת URL מותאמת אישית שמאפשרת לשתף בקלות את הפרופיל ברשתות החברתיות, בקורות החיים ובפורומים אחרים באינטרנט. קישור זה מפנה משתמשים לפרופיל הציבורי שלך. הקישור המותאם אישית פועל עם g.dev/ ועם https://developers.google.com/profile/u/me.

הערה חשובה: שינויים בכתובת URL מותאמת אישית מוגבלים ל-1 בכל 30 יום. לאחר מחיקה של כתובת URL מותאמת אישית, אף אחד לא יוכל לשמור אותה בחשבון למשך 30 יום לפחות.

האם אפשר להשתמש ביותר מכתובת URL אחת בהתאמה אישית?

כתובות URL מותאמות אישית מוגבלות לאחת לכל פרופיל, אבל אפשר לשנות את כתובת ה-URL המותאמת אישית פעם ב-30 יום.

איך מעבירים כתובת URL מותאמת אישית מפרופיל אחד לפרופיל אחר?

אם ברצונך להעביר את כתובת ה-URL המותאמת אישית הקיימת לחשבון חדש, יש לשנות את כתובת ה-URL המותאמת אישית בפרופיל הישן ולתבוע בעלות על כתובת ה-URL שברצונך לשמור בפרופיל החדש. הערה: אפשר לשנות את כתובת ה-URL המותאמת אישית רק פעם אחת בכל 30 ימים.

למה החשבון שלי הוגדר כפרטי?

אם יש לנו סיבה סבירה להאמין שהתוכן בפרופיל שלך מפר את מדיניות התוכן שלנו, החשבון שלך יועבר לסטטוס פרטי והתוכן שבפרופיל יימחק. לא תהיה לך יותר אפשרות להגדיר את החשבון כגלוי לכול למשך 60 ימים לפחות. Google גם שומרת את הזכות להשעות או לבטל את הגישה שלך לשירותים, או למחוק את חשבון Google שלך, כפי שמתואר בסעיף נקיטת פעולות במקרה של בעיות בתנאים ובהגבלות של Google.

מה קורה כשמשלבים את הפרופיל עם אפליקציה או שירות של צד שלישי?

אם תאשרו לאפליקציה גישה לפרופיל המפתח שלכם ב-Google, האפליקציה תוכל לראות את פרטי הפרופיל, גם אם לא הגדרתם את הפרופיל כגלוי לכול. מידע נוסף על ניהול אפליקציות ושירותים של צד שלישי שיש להם גישה לחשבון שלכם.

איפה פרופיל המפתח שלי?

אפשר להיכנס לפרופיל המפתח ב-Google ולגשת אליו בכתובת developers.google.com/profile/u/me.

איך עורכים את הפרופיל?

ניתן לערוך את הפרופיל בכתובת developers.google.com/profile/u/me.

כמה זה עולה?

פרופיל המפתח ב-Google ניתן בחינם ופתוח לכל מי שיש לו חשבון Gmail או חשבון הנתמך על ידי Google.

לא ניתן ליצור פרופיל באמצעות חשבון Google Workspace. מדוע?

פרופיל המפתח ב-Google תומך בסוגי החשבונות ב-Google Workspace, אבל אם מופיעה שגיאה, יכול להיות שהאדמין של הארגון צריך להפעיל את הגישה לשירות Google Developers.

מידע נוסף זמין במאמר הפעלה או השבתה של Google Developers עבור משתמשים.

כיצד פועלים דפים שנשמרו לסימניות?

הוספת דף לסימניות מאפשרת ליצור ולארגן רשימה מותאמת אישית של דפי מפתחים שחשובים לכם. כדי להוסיף דף, לוחצים על סמל הסימנייה לצד כותרת הדף בכל דף עזר למפתחים. הוא התווסף לדפים השמורים, וניתן להציג אותם בכתובת developers.google.com/profile/u/me/save-pages.

האם אפשר להעביר/למזג את החשבון שלי עם פרופיל אחר?

בשלב זה לא ניתן להעביר או למזג את פרופיל המפתח שלך עם חשבון אחר. מומלץ להשתמש בחשבון האישי שלך (במקרים המתאימים) בפרופיל המפתח שלך כדי לוודא שכל התגים והמידע נשמרים.

איך מוחקים את נתוני החשבון שלי?

אחרי הכניסה לחשבון, לוחצים על הגדרות > חשבון > סגירת חשבון כדי למחוק את החשבון.

איפה מגישים בעיות או משוב?

כמשתמש בטא, המשוב שלך קריטי לגבי כל בעיה שנותרה לפני ההשקה. נשמח לקבל מכם משוב והצעות. לשם כך, בוחרים באפשרות שליחת משוב בחלק העליון של דף העזרה.