کمک کمک

با مجموعه‌ها، منظم بمانید ذخیره و دسته‌بندی محتوا براساس اولویت‌های شما.

بررسی اجمالی

نمایه برنامه‌نویس Google راهی برای آشنایی با فناوری‌های Google و باز کردن قفل دستاوردها است. نمایه شما دستاوردهای شما را با نشان ها ثبت می کند و پیشرفت شما را با تکمیل مسیرها، که شامل کدها و ویدیوها می شود، ذخیره می کند.

در حال حاضر، نمایه برنامه‌نویس Google در نسخه بتا باز است. بازخورد شما برای رفع هرگونه مشکل قبل از راه‌اندازی بسیار مهم است، بنابراین لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را با انتخاب ارسال بازخورد در پایین هر صفحه نمایه برنامه‌نویس به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

نشان ها چیست؟

نشان‌ها دستاوردهایی هستند که هنگام تکمیل یک فعالیت آموزشی، مانند یک آزمون کد یا آزمون، یا زمانی که در انجمن‌ها یا رویدادهای برنامه‌نویس Google شرکت می‌کنید، به دست می‌آورید.

نشان های مورد علاقه چیست؟

می‌توانید حداکثر پنج مورد از نشان‌های کسب‌شده خود را برای برجسته کردن در بالای نمایه خود انتخاب کنید.

مسیرها چیست؟

Pathwayها مجموعه‌های سفارش‌دهی شده‌ای از محتوای مرتبط، مانند ویدیوها و کدها هستند که به شما کمک می‌کنند یک ابزار یا مفهوم توسعه‌دهنده خاص را یاد بگیرید. پس از اتمام یک مسیر، می توانید یک مسابقه برای کسب یک نشان کامل کنید. برای شروع به developers.google.com/learn/pathways مراجعه کنید.

اگر نمایه خود را عمومی کنم چه اتفاقی می افتد؟

عمومی کردن نمایه باعث می‌شود که نمایه شما (developers.google.com/profile/u/me) برای همه افراد آنلاین قابل مشاهده باشد. این شامل نام، تصویر، نقش، شرکت یا مدرسه، بیوگرافی، نشان‌هایی که آمار دریافت کرده‌اید و پیوندهای رسانه‌های اجتماعی شما (از جمله Github، Gitlab، Twitter، Linkedin و Stackoveflow) می‌شود. صفحات ذخیره شده شما، صفحات رتبه بندی شده و رویدادهایی که در آن شرکت کرده اید بخشی از نمایه عمومی شما نخواهد بود.

می توانید تنظیمات نمایه خود را با رفتن به developers.google.com/profile/u/me/settings تغییر دهید.

URL سفارشی شخصی شده چیست؟

وقتی نمایه برنامه‌نویس خود را عمومی می‌کنید، می‌توانید یک URL سفارشی شخصی تنظیم کنید که به شما امکان می‌دهد نمایه خود را به راحتی در رسانه‌های اجتماعی، رزومه‌ها و دیگر انجمن‌های آنلاین به اشتراک بگذارید. این پیوند کاربران را به نمایه عمومی شما هدایت می کند. پیوند شخصی‌شده شما با g.dev/ و https://developers.google.com/profile/u/me کار می‌کند.

نکته مهم: تغییرات شخصی سازی شده URL سفارشی به 1 در هر 30 روز محدود می شود. پس از حذف یک URL سفارشی، هیچکس نمی تواند آن را دوباره برای حداقل 30 روز رزرو کند.

آیا می توانم بیش از 1 URL سفارشی داشته باشم؟

URL های سفارشی محدود به 1 در هر نمایه هستند، اما می توانید هر 30 روز یک بار URL سفارشی خود را تغییر دهید.

چگونه URL سفارشی خود را از یک نمایه به نمایه دیگر منتقل کنم؟

اگر می‌خواهید URL سفارشی موجود خود را به یک حساب جدید منتقل کنید، URL سفارشی را در نمایه قدیمی خود تغییر دهید و نشانی اینترنتی را که می‌خواهید در نمایه جدید خود نگه دارید، دوباره درخواست کنید. لطفاً توجه داشته باشید، فقط هر 30 روز یک بار می توانید URL سفارشی خود را تغییر دهید.

چرا اکانت من به خصوصی تبدیل شد؟

اگر به طور منطقی فکر کنیم محتوای نمایه شما خط‌مشی محتوای ما را نقض می‌کند، حساب شما به خصوصی تغییر می‌کند و محتوای نمایه شما حذف می‌شود. حداقل به مدت 60 روز نمی توانید حساب خود را دوباره عمومی کنید. Google همچنین این حق را برای خود محفوظ می دارد که دسترسی شما به سرویس ها را تعلیق یا قطع کند یا حساب Google شما را حذف کند، همانطور که در بخش اقدام در صورت بروز مشکل در شرایط خدمات Google توضیح داده شده است.

وقتی نمایه خود را با یک برنامه یا سرویس شخص ثالث ادغام می کنم چه اتفاقی می افتد؟

اگر به یک برنامه اجازه دسترسی به نمایه برنامه‌نویس Google خود را بدهید، آن برنامه می‌تواند اطلاعات نمایه شما را ببیند، حتی اگر نمایه خود را عمومی نکرده باشید. درباره نحوه مدیریت برنامه‌ها و سرویس‌های شخص ثالث با دسترسی به حساب خود بیشتر بیاموزید.

نمایه توسعه دهنده من کجاست؟

می‌توانید با رفتن به developers.google.com/profile/u/me وارد شوید و به نمایه برنامه‌نویس Google خود دسترسی پیدا کنید.

چگونه پروفایل خود را ویرایش کنم؟

با رفتن به developers.google.com/profile/u/me می توانید نمایه خود را ویرایش کنید.

قیمت آن چند است؟

نمایه برنامه‌نویس Google رایگان است و برای هر کسی که دارای حساب Gmail یا پشتیبانی شده توسط Google است، باز است.

چرا من نمی توانم با حساب Google Workspace خود نمایه ایجاد کنم؟

نمایه برنامه‌نویس Google از انواع حساب‌های Google Workspace پشتیبانی می‌کند. با این حال، اگر خطایی دریافت می‌کنید، ممکن است به سرپرست سازمانتان نیاز داشته باشید که دسترسی به سرویس Google Developers را فعال کند.

برای اطلاعات بیشتر، به روشن یا خاموش کردن Google Developers برای کاربران مراجعه کنید .

نشانک ها، مجموعه ها و صفحات ذخیره شده چگونه کار می کنند؟

می‌توانید با نشانک‌گذاری صفحات برنامه‌نویسی که به آن‌ها اهمیت می‌دهید، مجموعه‌های شخصی‌سازی شده را ایجاد و سازماندهی کنید. برای نشانک گذاری روی نماد نشانک در کنار عنوان صفحه هر صفحه توسعه دهنده کلیک کنید.

صفحات نشانک گذاری شده به مجموعه پیش فرض صفحات ذخیره شده من یا مجموعه ای از ساخته های شما اضافه می شوند. همچنین می توان صفحات را در چندین مجموعه ذخیره کرد. می توانید مجموعه های خود را در صفحات ذخیره شده خود مشاهده و مدیریت کنید.

اگر مجموعه ای را حذف کنم چه اتفاقی می افتد؟

اگر مجموعه ای را حذف کنید، تمام صفحات نشانک گذاری شده در آن مجموعه از صفحات ذخیره شده شما حذف می شوند، مگر اینکه آنها را در مجموعه دیگری نیز ذخیره کرده باشید.

یادداشت انتشار چیست؟

نویسندگان یادداشت های انتشار ارسال می کنند تا کاربران را از به روز رسانی های مهم محتوا مطلع کنند. هنگامی که یکی از صفحات ذخیره شده شما به روز می شود، یک اعلان محتوایی دریافت می کنید که نشان می دهد یادداشت انتشار جدیدی منتشر شده است.

آیا می توانم حساب خود را با نمایه دیگری انتقال/ادغام کنم؟

در حال حاضر، نمی‌توانید نمایه برنامه‌نویس خود را با حساب دیگری انتقال یا ادغام کنید. توصیه می شود از حساب شخصی خود (در صورت لزوم) برای نمایه برنامه نویس خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که همه نشان ها و اطلاعات را حفظ می کنید.

چگونه می توانم اطلاعات حساب خود را حذف کنم؟

وقتی وارد سیستم شدید، روی تنظیمات > حساب > بستن حساب کلیک کنید تا حسابتان حذف شود.

کجا باید مشکلات یا بازخوردها را ثبت کنم؟

به عنوان یک کاربر بتا، بازخورد شما برای رفع مشکلات باقی مانده قبل از راه اندازی بسیار مهم است. لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را با انتخاب ارسال بازخورد در پایین هر صفحه نمایه برنامه‌نویس به اشتراک بگذارید.