مشخص کنید کدام گزارش تغییرات ردیابی شود

گزارش تغییرات کاربر و درایو مشترک در نمای کلی تغییرات و بازبینی‌ها تعریف شده است. این راهنما اطلاعات بیشتری درباره ورودی‌های گزارش تغییرات فردی و نکاتی درباره زمان ردیابی تغییرات در گزارش تغییرات کاربر یا گزارش تغییرات درایو مشترک ارائه می‌دهد.

تغییر ورودی پس‌از انتقال فایل به درایو مشترک

پس‌از انتقال فایل به درایو مشترک، گزارش تغییرات آن درایو مشترک به ثبت تغییرات آن فایل ادامه می‌دهد، نه گزارش تغییرات کاربر. سپس باید گزارش تغییرات درایو مشترک را پُرسمان کنید تا تغییرات جدید آن مورد را شناسایی کنید.

تغییر ورودی برای موارد جداگانه در درایو مشترک

اگر به فردی که عضو نیست دسترسی به فایل‌های تکی در درایو مشترک اعطا شود، تغییرات آن موارد در گزارش تغییرات کاربر ردیابی می‌شود، نه در گزارش تغییرات درایو مشترک. این رفتار مشابه موارد درایو غیرمشترک است که مستقیماً با کاربران هم‌رسانی شده‌اند.

تغییر ورودی برای اجازه دسترسی ازدست‌رفته

اگر کاربری اجازه دسترسی به فایلی را ازدست بدهد، ورودی گزارش تغییرات deleted خواهد بود. بااین‌حال، فایل همچنان برای کاربران دیگری که هنوز اجازه دسترسی به فایل را دارند دردسترس است. اگر مورد برای همه کاربران حذف شود، در گزارش تغییرات همه کاربران با deleted علامت‌گذاری می‌شود.

وقتی فایلی بین پیکره‌های کاربر جابه‌جا می‌شود، ممکن است deleted نیز نشان داده شود، حتی اگر کاربر همچنان به فایل دسترسی داشته باشد. اگر گزارش‌های تغییر را برای چند مجموعه جستجو می‌کنید، از پارامتر includeCorpusRemovals در Changes.list استفاده کنید تا انتقال مجموعه را از ازدست دادن دسترسی ابهام‌زدایی کنید. برای تعاریف مجموعه‌های مختلف، به نمای کلی فایل‌ها و پوشه‌ها مراجعه کنید.