اگر سازمان یا دامنه Google Workspace شما با سازمان یا دامنه دیگری ادغام شود، ممکن است لازم باشد برنامه چت خود را نیز منتقل کنید. ادغامها همیشه بر برنامههای چت تأثیر نمیگذارند، اما اگر برنامه چت شما دیگر طبق انتظار رفتار نمیکند، ممکن است لازم باشد نحوه پیکربندی برنامه چت را تغییر دهید.
از مدیر خود بخواهید تنظیمات را در سازمان جدید بهروزرسانی کند
قبل از انتقال برنامه چت خود، با مدیر سازمان خود مشورت کنید تا ببینید آیا تنظیمات مدیریتی بر آن تأثیر میگذارد یا خیر. تغییر یک تنظیم مدیریتی ممکن است عملکرد کامل برنامه چت شما را بازیابی کند و انتقال را غیرضروری کند.
اینکه آیا مجبور به انتقال برنامه چت خود هستید یا خیر، توسط تنظیمات مدیریتی در سازمان ادغامشده Google Workspace تعیین میشود که ممکن است باعث شود برنامه چت شما از کار بیفتد. برای مثال، مدیر سازمان ادغامشده Google Workspace ممکن است مجبور شود برنامه چت شما را به یک لیست مجاز اضافه کند یا ممکن است مجبور شود به کاربران اجازه دهد برنامه چت را نصب کنند. برای اطلاعات بیشتر، به بخش «اجازه به کاربران برای نصب برنامههای چت» مراجعه کنید.
مشخص کنید که آیا برنامه چت شما نیاز به مهاجرت دارد یا خیر
اگر هر یک از شرایط زیر درست باشد، برنامه چت شما ممکن است بدون نیاز به مهاجرت کاملاً کاربردی باقی بماند:
- برنامه چت شما در بازار منتشر شده است.
- شما، توسعهدهندهی برنامهی چت، وقتی برای اولین بار پیکربندی برنامهی چت خود را ذخیره کردید، عضوی از محیط مقصد بودید.
- برنامه چت شما فقط با استفاده از آدرسهای ایمیل کاربران خاص با آنها به اشتراک گذاشته میشود. آدرسهای ایمیل کاربران پس از ادغام سازمانها ثابت میمانند.
دسترسی به برنامههای چت پس از ادغام سازمانها
برای اطمینان از اینکه برنامه چت شما به کاربرانی که نباید اجازه ارسال پیام به آن را داشته باشند پاسخ نمیدهد، دسترسی به برنامه چت شما محدود به دامنه یا سازمانی است که تحت آن ایجاد شده است. اگر هنگام ذخیره پیکربندی برنامه چت خود، عضو محیط مقصد بودهاید، برنامه چت شما طبق انتظار به کار خود ادامه میدهد. اگر هنگام ذخیره برنامه چت خود، عضو محیط منبع بودهاید، اینکه آیا افراد دسترسی به برنامه چت شما را حفظ میکنند یا از دست میدهند، به نحوه اشتراکگذاری برنامه چت بستگی دارد:
- اگر برنامه چت شما با Everyone در
DOMAIN_NAMEبه اشتراک گذاشته شده باشد، پس از ادغام، کاربرانی که اکنون بخشی از محیط مقصد هستند، دسترسی به برنامه چت شما را از دست میدهند. - اگر برنامه چت شما با کاربران و گروههای خاص به اشتراک گذاشته شده است، پس از ادغام، کاربران خاص دسترسی به برنامه چت را حفظ میکنند، اما گروهها دسترسی خود را از دست میدهند. برای اینکه به گروهها یا کل دامنه اجازه دهید به برنامه چت شما پیام دهند، برنامه چت را منتقل کنید.