הסרת כל החברים מקהל

במדריך הזה מוסבר איך להסיר את כל החברים מקהל מסוג 'התאמה ללקוחות' באמצעות שליחת RemoveAllAudienceMembersRequest.

השיטה הזו שימושית אם רוצים לנקות רשימת משתמשים באמצעות בקשה אחת או להחליף את כל החברים בקהל ברשימה.

ניקוי הקהל

כדי להסיר את כל המשתתפים מקהל מסוים, שולחים RemoveAllAudienceMembersRequest ומשמיטים את השדה removeAsOfTime. זמן ההסרה יוגדר כברירת מחדל לזמן הנוכחי, וכל החברים הנוכחיים יוסרו מהרשימה.

החלפת כל החברים

כדי להחליף את כל החברים בקהל מסוג התאמה ללקוחות בלי ליצור רשימת משתמשים ריקה, פועלים לפי השלבים הבאים:

  1. הקלטת השעה הנוכחית כ-T.
  2. מתחילים להעלות את החברים החדשים על ידי שליחת IngestAudienceMembersRequest. אם צריך, אפשר לשלוח כמה בקשות להעלאת נתונים.
  3. מחכים עד שעיבוד כל בקשות ההטמעה יסתיים. אפשר לבדוק את הסטטוס של הבקשות באמצעות אבחון.

  4. שולחים RemoveAllAudienceMembersRequest עם removeAsOfTime שמוגדר לחותמת הזמן T שנרשמה בשלב 1. הפעולה הזו מסירה רק את החברים שנוספו לפני שהתחלתם להעלות את החברים החדשים, כך שיישארו רק החברים החדשים.

הרכבת הבקשה

מגדירים את השדות הבאים בגוף הבקשה RemoveAllAudienceMembersRequest:

destinations
חובה. רשימת היעדים. בשדה productDestinationId בכל יעד מצוין הקהל שממנו רוצים להסיר חברים. מידע נוסף זמין במאמר הגדרת יעדים.
removeAsOfTime
אופציונלי. רק חברים שהוספתם לפני השעה הזו יוסרו. פרטים על הפורמט מופיעים במאמר בנושא פורמט של חותמת זמן. אם לא מגדירים את הערך הזה, ברירת המחדל היא השעה הנוכחית.
validateOnly
אופציונלי. ההגדרה true מאפשרת לאמת את הבקשה בלי להחיל את השינויים. כשמוכנים להחיל את השינויים, מגדירים את הערך false.

דוגמאות לבקשות

זו דוגמה לבקשה להסרת כל הגורמים מקהל מסוג "התאמה ללקוחות".

  1. לוחצים על Open in API Explorer כדי לפתוח את API Explorer בכרטיסייה או בחלון חדשים.
  2. בגוף הבקשה ב-API Explorer, מחליפים כל מחרוזת שמתחילה ב-REPLACE_WITH, כמו REPLACE_WITH_OPERATING_ACCOUNT_TYPE, בערך הרלוונטי.
  3. לוחצים על Execute (ביצוע) בחלק התחתון של הדף API Explorer ומשלימים את הנחיות ההרשאה כדי לשלוח את הבקשה.
  4. מגדירים את validateOnly ל-true כדי לאמת את הבקשה בלי להחיל את השינויים. כשמוכנים להחיל את השינויים, מגדירים את validateOnly לערך false.

מפרסם

{
    "destinations": [
        {
            "operatingAccount": {
                "accountType": "OPERATING_ACCOUNT_TYPE",
                "accountId": "OPERATING_ACCOUNT_ID"
            },
            "loginAccount": {
                "accountType": "LOGIN_ACCOUNT_TYPE",
                "accountId": "LOGIN_ACCOUNT_ID"
            },
            "productDestinationId": "AUDIENCE_ID"
        }
    ],
    "removeAsOfTime": "2026-07-20T15:01:23Z",
    "validateOnly": true
}

שותף נתונים

{
    "destinations": [
        {
            "operatingAccount": {
                "accountType": "OPERATING_ACCOUNT_TYPE",
                "accountId": "OPERATING_ACCOUNT_ID"
            },
            "loginAccount": {
                "accountType": "DATA_PARTNER",
                "accountId": "DATA_PARTNER_ACCOUNT_ID"
            },
            "linkedAccount": {
                "accountType": "LINKED_ACCOUNT_TYPE",
                "accountId": "LINKED_ACCOUNT_ID"
            },
            "productDestinationId": "AUDIENCE_ID"
        }
    ],
    "removeAsOfTime": "2026-07-20T15:01:23Z",
    "validateOnly": true
}

שליחת הבקשה

שולחים את הבקשה לנקודת הקצה removeAll.

אם הבקשה מצליחה, התשובה מכילה requestId שאפשר להשתמש בו כדי לעקוב אחרי סטטוס הפעולה.

{
  "requestId": "REQUEST_ID"
}

אם הבקשה נכשלת, בודקים את השגיאות כדי לזהות את הסיבה לכשל.