Obiekt obszaru roboczego, który zawiera zmiany sprzeczne z wersją podstawową. Jeśli element zostanie usunięty z obszaru roboczego, nadal będzie widoczny ze stanem zmiany usuniętej.
Obiekt wersji podstawowej (od ostatniej operacji synchronizacji), który zawiera zmiany sprzeczne w porównaniu z obszarem roboczym. Jeśli to pole jest puste, oznacza to, że element obszaru roboczego został usunięty z wersji podstawowej.
[[["Łatwo zrozumieć","easyToUnderstand","thumb-up"],["Rozwiązało to mój problem","solvedMyProblem","thumb-up"],["Inne","otherUp","thumb-up"]],[["Brak potrzebnych mi informacji","missingTheInformationINeed","thumb-down"],["Zbyt skomplikowane / zbyt wiele czynności do wykonania","tooComplicatedTooManySteps","thumb-down"],["Nieaktualne treści","outOfDate","thumb-down"],["Problem z tłumaczeniem","translationIssue","thumb-down"],["Problem z przykładami/kodem","samplesCodeIssue","thumb-down"],["Inne","otherDown","thumb-down"]],["Ostatnia aktualizacja: 2025-07-25 UTC."],[],[]]