رسیدگی به موافقت کاربر

Nearby Messages API به‌دلیل روشی که از بلوتوث و دیگر منابع دستگاه برای شناسایی و برقراری ارتباط با دستگاه‌های اطراف استفاده می‌کند، ممکن است مصرف باتری زیادی داشته باشد. برای اطمینان از اینکه کاربران بر تجربه کنترل دارند، وقتی کاربر برای اولین‌بار به Nearby Messages API دسترسی پیدا می‌کند، کادر گفتگوی موافقت کردن نمایش داده می‌شود. کاربر باید برای استفاده «اطراف» از منابع دستگاه موردنیاز رضایت دهد.

فقط بلوتوث کم‌مصرف

اگر برنامه شما اجازه ACCESS_FINE_LOCATION را داشته باشد و فقط درطول انتشار و اشتراک‌گذاری از BLE استفاده کند، می‌توانید از کادر گفتگوی موافقت اجتناب کنید.

if (ContextCompat.checkSelfPermission(this, Manifest.permission.ACCESS_FINE_LOCATION)
        == PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
    mMessagesClient = Nearby.getMessagesClient(this, new MessagesOptions.Builder()
            .setPermissions(NearbyPermissions.BLE)
            .build());
}